Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ!!!


ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ" : "ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ" του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΥΡΤΗ σε ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΣΟΥ ΣΤΑΘΑ!
 31 ΜΑΙΟΥ 2011 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΩΣΤΕ  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Ν'ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ"!!!
 ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ" (πριν ακόμα ο κόσμος μπει στο "πνεύμα" των εκδηλώσεων-αφού δεν είχε μπει ακόμα ο Ιούνιος-πρώτη φορά έγινε το ξεκίνημα από τον Μάιο...)ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ  ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!
           #και επειδή πάντα υπάρχουν κάποιοι κακοπροαίρετοι οι οποίοι θα σπεύσουν να πουν ότι "ευλογούμε τα γένια μας"θα σας παραπέμψω σε δημοσιεύσεις και σχόλια από άλλα blogs για να διαπιστώσετε από το δικό τους αδιάψευστο οπτικοακουστικό υλικό τι ακριβώς συνέβη στην πρεμιέρα μας..!#http://ntefi.blogspot.com/2011/06/blog-post.html
http://distomo.blogspot.com/
http://iteanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_9781.html#axzz1O641AcfU
     Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ  ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου