Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑΣ"!!!

Την μεγάλη επιτυχία της παράστασης "Κομμάτια & Θρύψαλα" από το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου-"Θεατροφρενεια" ακολούθησε και "ισοφάρισε" ακόμα μια παράσταση απο το ίδιο εργαστήρι!
Πρόκειται για "Τα μάτια τέσσερα" πού έριξε την αυλαία των εκδηλώσεων της "Θεατροφρένειας" στο ανοιχτό θέατρο Μαυσωλείου Διστόμου στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων από τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας για την μαύρη επέτειο της σφαγής ...
Ο Βασίλης Κολοβός τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την καλλιτεχνική του πορεία και με την ομιλία αλλά και την συμπεριφορά του (κατά την διαμονή του στο Δίστομο) απέδειξε ότι όσο μεγαλύτερο είναι το ταλέντο του ηθοποιού τόσο πιο πολύ τον κάνει απλό κι ανθρώπινο!!!




2 σχόλια:

  1. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους τους συντελεστές των δύο αξιόλογων θεατρικών παραστάσεων, που μας χάρισε για την φετινή χρόνια το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου Θεατροφρένεια.

    Μπράβο παιδιά, συνεχίζουμε και... βάζουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Τάσο Σταθά και σε όλο τοteam φυσικά.
    Και φέτος έγινε τοθαύμα!! Πάραπολύ ενθουσιάστηκαν όσοι παρακολούθησαν την παράσταση. Αυτό είναι δύσκολο για τον Τάσο που θα πρέπει την επόμενη φορά να είναι καλύτερη η επιλογή. Πιστεύω σε' αυτόν και θα τα καταφέρει ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!! Εϊστε μια πηγή δημιουργία, χαράς, διασκέδασης,αισιοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή